Vinterkatten. En lyxlirare. Hittar alltid den varma vrån och slår sig ner där, ibland för att stanna i dagar. Medans det yr snö och blåset småspik ute ligger vinterfirarkatten där, som fastlimmad utmed element eller i krypin man inte ens trodde fanns. Tror vi sak anamma lite av det där, vi människor. Låta oss hitta en bra plats att rulla ihop oss på, och avvakta. Teckningar hittade i mitt oändliga arkiv. Tre katter, tre karaktärer. Lite suddig men fyller ändå sin funktion. Bilden är tagen nattetid och blev därför lite oskarp. Särskilt som katten var i rörelse. Ni vet att de gillar att äventyra på natten..? Det är väl därför det verkar som att de ligger på samma fläck i veckor ibland. Egentligen är de ute och far, när vi sover. Men det där vet ni förstås. Jag vill bara förklara varför bilden är så oskarp..
En liten gosig tjockis. Gjord med tusch på papper, liksom det andra två.
Hoppas ni har en fin vinter 2019!