Det är dags för vårstädning. Och då menar jag inte i hemmet utan här på bloggen. Jag kommer att “hotta” upp den lite, men: fear no evil. Antagligen märker du som läser inte så stor skillnad. Jag vill bara upplysa om att nya (vår)tider är på gång, så att ni är förberedda på att en och annan rubrik kan försvinna eller så. Allt till det bättre förstås! Jag måste rensa och sortera lite så att det här blir en, så att säga, tydligare förvaringshylla..om ni förstår. Eller otydligare, vi får se. Men tanken är att ni kommer möta fler kommentarer från ateljé och jobbhörna samt en del vardagstankar. Färre kommentarer kommer finnas kring pernillakonster i offentligheten. Det har delvis att göra med att själva konstnären på grund av sviktande hälsa befinner sig på så kallad “permis” från den. Men låt mig ändå återkomma i frågan.

Vi ber om ursäkt för röran men nu ska här byggas om! Allt gott tills vi åter hörs!